Artix Entertainment

6716 Players OnlineMechQuest RPG
More Games
 

Küzdj óriás robotokkal a Föld 3008. évében!
MechQuest egy teljesen INGYENES böngésző-alapú szerepjáték, ami a fantasy és a science fiction műfaját ötvözi. Építsd meg és irányítsd a hatalmas és teljesen egyedi gépeidet! Harcolj idegen megszállókkal, szállíts pizzát, kapj el szellemeket, és vegyél részt még rengeteg különleges kalandban, miközben megmented az univerzumot! A játék folyamatosan bővül új fegyverzettel, felszereléssel, robot modellekkel, funkciókkal és különleges teljes játékra kiható eseményekkel!Create Account
or Play Game

19 Online Now (4:37:36 AM)


Biztonságos és könnyen játszható Játék
Csak egy böngészőre és a legfrissebb Macromedia Flash pluginra van szükséged, és már játszhatsz is.

  • Nincs letöltés!
  • Nincs Spyware!
  • Nincs Spam (levélbombázás)! (a hírlevelünk nem kötelező)
  • Nem kell semmit sem installálni!
A játék hétről-hétre jobb lesz
Készítsd el a saját karaktered és fedezd fel az örökké táguló univerzumunkat, ami új felszereléssel, történettel, különleges eseményekkel és bolygókkal bővül minden egyes héten. MechQuest, egy olyan játék, melynek fejlesztése sosem ér véget! Ebben a pillanatban is, amikor ezt olvasod, mi új robot modelleken, fegyvereken, funkciókon és teljes játékra kiható eseményeken dolgozunk. Csatlakozz a Robot Pilóta társaidhoz a fórumon és mondd el nekünk, hogy mit szeretnél legközelebb a játékban látni. Vegyél részt és segíts MechQuest formálásában, ahogy együttesen, minden egyes bővítéssel jobbá tesszük!
Star Captain fejlesztés
Fejleszd a számládat Star Captain-re egy egyszeri fizetéssel, és fedezz fel exkluzív területeket, fegyvereket, robot modelleket és rengeteg más dolgot!
Star Captain-re Fejlesztés vagy Ajándék Bizonyítvány VételÚj Robot Modellek!
A GEARS Házak robotjai végre megérkeztek és HIHETETLENÜL JÓK! Sorban: Wolfblade, Runehawk és Mystraven


Készíts egy Számlát
Mire vársz? Készíts egy számlát és csatlakozz hozzánk. Az univerzumnak szüksége van egy olyan hősre, mint te!
Csatlakozás


Artix

Az AdventureQuest és a DragonFable készítőitől!
MechQuest-et ugyanaz a barátságos csapat futtatja, amelyik új AdventureQuest és DragonFable bővítéseket add ki minden héten! MechQuest lenyűgöző látványt, vad animációt és borzasztó vicceket kínál, ami természetes Artix-tól, Safiria--tól, Warlic-tól, Zhoom-tól, J6-től, Oishii-től, SMBDoll-tól, Geopetal-tól, Nythera-tól, Thyton-tól, Arklen-től, Reens-től és az egész Artix Entertainment csapatától!

   
  AdventureQuest 3D

2018 Calendar at Heromart
BioBeasts

UndeadAssault
 

Copyright © 2007-2018 Artix Entertainment, LLC. All Rights Reserved.
"AdventureQuest", "DragonFable", "MechQuest", "ArchKnight", "BattleOn.com", "AdventureQuest Worlds", "Artix Entertainment", "Artix"
and all game character names are either trademarks or registered trademarks of Artix Entertainment, LLC. All rights are reserved.

Portals: New Games · Mini Games · Browser Games
Multiplayer: Browser MMORPG · PvP MMORPG
Single Player: Online RPG · Fantasy Dragon Game · Space Mech Game · Web RPG · Sci-Fi Alien Game

Privacy  ·  Terms and Conditions